ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΖΕΣ
    Sterile gauze swabs 8ply, fine quality, all cut edges inside. Two swabs per envelope, 10 envelopes per box. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 15x 15 cm 15x 30 cm 36x 40 cm   ..
  0,66€
 • Ελαστικός Επίδεσμος
  Ελαστικοί επίδεσμοι αποτελούμενοι απο βαμβακερά και ελαστικά νήματα κατάλληλης ύφανσης, ώστε να επιτυγχανεται ελαστική συμπεριφορά. Η σύνθεση τους είναι 70% βαμβάκι και 30% συνθετικά νήματα. Η επιμήκυνση των ταινιών είναι μεγαλύτερη του 70% του αρχικού μεγέθους, χωρίς ελάττωση του πλάτους και επανέρ..
  0,18€
 • Επιδεσμικές ταινίες Χάρτινες
  Χάρτινη επιδεσμική ταινία 3Μ ..
  0,39€
 • Επιδεσμική Ταινία Διαφανής
  Διαστάσεις: 1.25cmx9.1m 2.5cmx9.1m 5cmx9.1m ..
  0,59€
 • Επιδεσμική Ταινία Μεταξωτή
  Μεταξωτή επιδεσμική ταινια της 3Μ. ..
  0,95€
 • ASEPTOMAN MED
  Το Aseptoman Med είναι ένα υγρό απολυμαντικό χεριών έτοιμο προς χρήση με βάση την αιθανόλη για επάλειψη στο δέρμα.  (B) Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή απολύμανση χεριών με ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας. Είναι αποτελεσματικό κατά των νοροϊών και των αδενοϊών σε 30 δευτερόλεπ..
  2,93€
 • CLEANISEPT WIPES 14x20cm
  Τα Cleanisept wipes είναι μαντηλάκια έτοιμα προς χρήση, για την ταχεία απολύμανση και τον καθαρισμό των ιατρικών συσκευών και των περιοχών που βρίσκονται κοντά στον ασθενή. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ιατρικές συσκευές που είναι ευαίσθητες στο αλκοόλ, όπως ανιχνευτές υπερήχων που δεν πρέπει να ..
  7,65€
 • CLEANISEPT WIPES 14x20cm ανταλακτικά
  Τα Cleanisept wipes είναι μαντηλάκια έτοιμα προς χρήση, για την ταχεία απολύμανση και τον καθαρισμό των ιατρικών συσκευών και των περιοχών που βρίσκονται κοντά στον ασθενή. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ιατρικές συσκευές που είναι ευαίσθητες στο αλκοόλ, όπως ανιχνευτές υπερήχων που δεν πρέπει να ..
  6,80€
 • CLEANISEPT WIPES FORTE
  Έτοιμα προς χρήση μαντηλάκια απολύμανσης χωρίς αλκοόλ, ιοκτόνα και σποριοκτόνα για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών. Τα Cleanisept wipes forte μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από το κουτί, ξεχωριστά και γρήγορα ώστε να είναι έτοιμα για χρήση. Το υγρό απολυμαντικό είναι χωρίς αλκοόλ και χωρ..
  18,00€
 • CLEANISEPT WIPES MAXI 20x22cm
  Τα Cleanisept wipes maxi είναι μαντηλάκια απολύμανσης, χωρίς αλκοόλ για ταχεία απολύμανση και καθαρισμό του ιατρικού εξοπλισμού και μεγάλων πλαστικών επιφανειών όλων των ειδών, καθώς και σε όλους τους τομείς της επεξεργασίας τροφίμων. Ιδιαίτερα κατάλληλα για ιατρικές συσκευές που είναι ευαί..
  10,35€
 • CLEANISEPT Συμπυκνωμένο απολυμαντικό επφανειών
  Το Cleanisept είναι ένα συμπυκνωμένο άοσμο διάλυμα, χωρίς αλδεΰδες και φαινόλες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση για την απολύμανση και τον καθαρισμό των δαπέδων και των επιφανειών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διάλυμα ταχείας απολύμανσης, χωρίς αλκοόλη, για επιφάνειες από ακ..
  10,71€
 • DECOSEPT AF WIPES
  Τα Descosept AF wipes  είναι έτοιμα προς χρήση αλκοολούχα μαντηλάκια απολύμανσης, χωρίς αλδεϋδες με βάση την αιθανόλη και ενώσεις τεταρτογενούς αμμωνίου. Έχουν ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Το απολυμαντικό διάλυμα είναι ευρέως αποτελεσματικό έναντι των ιών συμπεριλαμβανομένου και του νοροϊο..
  7,34€
 • DECOSEPT AF WIPES Ανταλακτικά.
  Τα Descosept AF wipes είναι έτοιμα προς χρήση αλκοολούχα ανταλλακτικά μαντηλάκια απολύμανσης, χωρίς αλδεϋδες με βάση την αιθανόλη και ενώσεις τεταρτογενούς αμμωνίου. Έχουν ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Το απολυμαντικό διάλυμα είναι ευρέως αποτελεσματικό έναντι των ιών συμπεριλαμβανομένου και του..
  6,25€
 • DECOSEPT SESITIVE WIPES
  Τα Descosept sensitive wipes είναι έτοιμα προς χρήση αλκοολούχα μαντηλάκια, για την ταχεία απολύμανση και τον καθαρισμό των ευαίσθητων επιφανειών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για οθόνες, θερμοκοιτίδες, πληκτρολόγια, μόνιτορ και άλλες ευαίσθητες επιφάνειες. Τα Descosept sensitive wipes μπορούν να..
  8,55€
 • Drill Box-Δοχεία απολύμανσης οδοντιατρικών φρεζών και μικροεργαλείων.
  Δοχεία απολύμανσης οδοντιατρικών φρεζών & μικροεργαλειών.  (B). Η διαδικασία απολύμανσης απαιτεί την εφαρμογή των δοχείων με εσωτερικό καλάθι και κάλυμμα. Εάν το διάλυμα αλλάζει - τουλάχιστον μία φορά εντός της εργάσιμης ημέρας - τα δοχεία πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται ..
  14,50€
 • ECO WIPES (DRY) Ανταλλακτικά
  Τα μαντήλια Eco wipes (dry) είναι στεγνά μαντήλια για εμβάπτιση σε απολυμαντικά διαλύματα, καθαρισμού δαπέδων, επιφανειών και ιατρικού εξοπλισμού. Κατασκευάστηκαν ειδικά για την απολύμανση επιφανειών και είναι συμβατά με όλα τα απολυμαντικά. Διαστάσεις: 32cm x 30cm Τεμάχια συσκευασίας: 100..
  38,25€
 • ECO WIPES Δοχείο για μαντηλάκια απολύμανσης
  Τα μαντήλια Eco wipes (dry) είναι στεγνά μαντήλια για εμβάπτιση σε απολυμαντικά διαλύματα, καθαρισμού δαπέδων, επιφανειών και ιατρικού εξοπλισμού. Κατασκευάστηκαν ειδικά για την απολύμανση επιφανειών και είναι συμβατά με όλα τα απολυμαντικά. Διαστάσεις: 32cm x 30cm Τεμάχια συσκευασίας: 1 ..
  9,00€
 • Korsolex plus 2lt
  Το συμπυκνωμένο απολυμαντικό εργαλείων Korsolex Plus 2lt διαθετική απολυμαντική και καθαριστική δράση. Χωρίς αλδεΰδες, έχει ευχάριστο άρωμα και είναι συμβατό με πλήθος υλικών όπως γυαλί, κεραμικά, ανοξείδωτα, μέταλλα (όχι όμως σίδηρο), αλουμίνιο, σκληρό λάστιχο και πλαστικό, λάστ..
  39,52€
 • Korsolex ready to use Απολυμαντικό εργαλείων 5lt
  Το Korsolex® ready to use 5lt είναι υγρό απολύμανσης χειρουργικών εργαλείων & ενδοσκοπίων με βάση την γλουταραλδεϋδη, έτοιμο προς χρήση. Κατάλληλο για χρήση τόσο για θερμοευαίσθητα όσο και θερμοανθεκτικά υλικά (ενδοσκόπια, χειρουργικά εργαλεία, σωλήνες ανα..
  21,90€
 • Magic Needles
  ✔ Μειώνουν τον πόνο κατά την έγχυση.   ✔ Μειώνουν τον χρόνο αποκατάστασης.   ✔ Είναι πιο εύκαμπτες και καθόλου αιχμηρές.   ✔ Αποστειρωμένες σε συσκευασία blister στην οποία υπάρχουν δύο μιρκές βελόνες.   ✔ Διαθέσιμα μεγέθη: G22 - G23 - G27&nb..
  76,05€
 • OPTISAL PLUS Υγρό απολύμανσης επιφανειών
  Το Optisal Plus είναι ένα συμπυκνωμένο άοσμο υγρό για δυνατή, καθημερινή απολύμανση και καθαρισμό των επιφανειών. Εκτός από την αποτελεσματικότητά του έναντι όλων των ιών με περίβλημα (HBV, HIV, HCV), το Optisal Plus είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά των μη επικίνδυνων ιών, όπως αδενοϊό, νοροϊό..
  58,50€
 • Αντισηπτικό Gel χεριών Manusept 475ml
  Ο διάδοχος του Sterillium Gel!  To Manusept αποτελεί ίσως το δημοφιλέστερο αντισηπτικό χεριών της αγοράς! Ιδανικό για την ασφαλή αντισηψία των χεριών σε οποιοδήποτε χώρο ή περίσταση. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως απο ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό ασθενείς καθώς και άτομα που περ..
  7,53€
 • Αντισηπτικό Δέρματος Bakti Rub 250ml
  Αλκοολούχο άχρωμο διάλυμα σε μορφή spray για την ταχεία απολύμανση χεριών και δέρματος έτοιμο προς χρήση. Είναι άοσμο και περιέχει συστατικά όπως αλοή και γλυκερίνη που φροντίζουν το δέρμα, αποφεύγοντας την αφυδάτωση.  Κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος. Τα 100gr προϊόντος π..
  3,63€
 • Αντλία 30ml
  Για καθαρισμό και απολύμανση χερών - δέρματος.  (B). Αντλία 30 ml, χωράει σε φιάλη 2000ml, 5000ml ή δοχείο 10000ml. ..
  6,20€
 • Αντλία 3ml
  Για καθαρισμό και απολύμανση χερών - δέρματος   (G). Αντλία 3 ml, χωράει σε φιάλη 500/1000 ml. ..
  0,78€
 • Αντλία σπρέι αφρού
  Αντλία σπρέι αφρού, για φιάλες 500/1000 ml.  (B). ..
  5,32€
 • Αντλία Σπρέυ
  Αντλία ψεκασμού για φιάλες 500/1000 ml.  (B). ..
  2,70€
 • Αντλία ψεκασμου
  Αντλία ψεκασμού για φιάλη 1000ml   (G). ..
  3,10€
 • Απολυμαντικό επιφανειών Bacillol Af 1lt
  Το Bacillol AF 1000 ml της Bode είναι αλκοολούχο απολυμαντικό επιφανειών χωρίς αλδεϋδες. Διαθέτει ταχεία και ολοκληρωμένη δράση και στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.  (G). Ταχεία δράση εντός 30 δευτερολέπτων Έτοιμο προς χρήση. Ψεκάζετε με επαρκή ποσ..
  8,10€
 • Απολυμαντικό εργαλείων Cidex OPA 3.87lt
  Aπολυμαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων Cidex OPA 3,87lt , έτοιμο προς χρήση, Παρέχει απολύμανση υψηλού επιπέδου μέσα σε πέντε λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου (20°C). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέταλλα, πλαστικά, συγκολλητικά, οδοντιατρικά υλικά και ελαστομερή. Μετά το άνοιγμα, το ..
  54,50€
 • Βαμβάκι ζικ ζακ 70gr
  Παράγεται από 100% υδρόφιλο φαρμακευτικό βαμβάκι. Είναι λευκό, μαλακό, καλά λαναρισμένο, προσεκτικά πιεταρισμένο, αποτελείται από μακριές ίνες και κόβεται εύκολα. Κατάλληλο για καλλυντική – ιατρική χρήση. Είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με προδιαγραφές τις Ελληνικής Φαρμακοποιίας & φέρει σ..
  0,59€
 • Βαμβάκι ζίκ-ζάκ 150gr
  Παράγεται από 100% υδρόφιλο φαρμακευτικό βαμβάκι. Είναι λευκό, μαλακό, καλά λαναρισμένο, προσεκτικά πιεταρισμένο, αποτελείται από μακριές ίνες και κόβεται εύκολα. Κατάλληλο για καλλυντική – ιατρική χρήση. Πληροί τις προδιαγραφές τις Ελληνικής Φαρμακοποιίας και φέρει σήμανση CE. ..
  1,26€
 • ΒΑΜΒΑΚΙ ΥΔΡΟΦΙΛΟ 1kg
  ΡΟΛΟ  1 Kg Παράγεται από 100% υδρόφιλο φαρμακευτικό βαμβάκι. Είναι λευκό, μαλακό, καλά λαναρισμένο, προσεκτικά πιεταρισμένο, αποτελείται από μακριές ίνες και κόβεται εύκολα. Κατάλληλο για καλλυντική – ιατρική χρήση. Πληροί τις προδιαγραφές τις Ελληνικής Φαρμακοποιίας και φέρει σήμαν..
  6,48€
 • Βαμβάκι φυτίλι κομμωτηρίου
  Παράγεται από 100% υδρόφιλο φαρμακευτικό βαμβάκι. Είναι λευκό, μαλακό, καλά λαναρισμένο, προσεκτικά πιεταρισμένο, αποτελείται από μακριές ίνες και κόβεται εύκολα. Κατάλληλο για χρήση σε κομμωτήρια. ..
  9,20€
 • Βαμβακοφόροι Απλοί 15 cm
  Συσκευασία 100 τεμαχίων ..
  0,45€
 • Βαμβακοφόροι Αποστειρωμένοι
  Συσκευασία 100 τεμαχίων ..
  2,00€
 • Βαμβακοφόροι Μεγάλοι 20 cm JUMBO
  Συσκευασία 100 τεμαχίων   (G) ..
  1,00€
 • Βελόνες Ηλεκτρολιπόλισης
  Η λιποδιάλυση με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα όχι μόνο της τοπικής συσσώρευσης λίπους, αλλά και της κυτταρίτιδας, μακριά από το χειρουργικό τραπέζι. Με το ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας που διοχετεύεται γίνεται μό..
  4,49€
 • Βελόνες Λιποδιάλυσης
  Η νέα μέθοδος της μη επεμβατικής λιποδιάλυσης αποτελεί το πρώτο εγκεκριμένο ενέσιμο ιατρικό διάλυμα για την μη χειρουργική θεαραπεία τοπικών αποθεμάτων λίπους και στηρίζεται σε συγκεκριμένο πρωτόκολλο έγχυσης στον λιπώδη ιστό μέσω επιλεκτικής διείσδυσης ειδικού λιπολυτικού διαλύματος. ✔ Έχουν ελ..
  2,11€
 • Βελόνες Μεσοθεραπείας
  Η μεσοθεραπεία είναι μία από τις πιο περιζήτητες θεραπείες προσώπου τα τελευταία χρόνια και λειτουργεί με την έγχυση συστατικών μέσα στο μεσόδερμα, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές και ειδικά σχεδιασμένες βελόνες. Οι βελόνες μεσοθεραπείας είναι εξαιρ..
  16,77€
 • Βελόνες Μιας Χρήσεως » Βελόνες Παρακέντησης
  Βελόνες Παρακέντησης G - 16 x 90mm    Διαφανής βάση για εύκολη παρατήρηση της απόσταξης εγκεφαλονωτιαίου υγρού.  Αποστειρωμένη με οξείδιο του αιθυλενίου (ΕΟ), μη τοξική, μιας χρήσεως. Με ένδειξη CE. Βελόνε..
  1,30€
 • Βελόνες Μιας Χρήσεως Απλές
  Βελόνες G-18 x 1 1/2" 1.20mm x 40mm Ροζ  Βελόνες G-19 x 1 1/2" 1.10mm x 40mm Κρέμ  Βελόνες G-20 x 1" 0.90mm x 25mm Κίτρινο  Βελόνες G-21 x 1 1/2" 0.80mm x 40mm Πράσινο  Βελόνες G-22 x 1 1/2" 0.70mm x 40mm Μαύρο Βελόνες G-23 x 1" 0.60mm x 25mm Μπλέ Βελόνες G-25 x..
  4,65€
 • Βελόνες Μικροθεραπείας
  Η μίκροθεραπεία θεωρείται ως η επανάσταση στην μεσοθεραπεία είναι μια πρόσφατη τεχνική για την έγχυση θεραπευτικών ουσιών μέσω εξειδικευμένης τεχνικής υποδόριας έγχυσης.  Η μοναδική αυτή τεχνική μικροθεραπείας επιτρέπει να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απορρόφηση του υλικού με το καλ..
  25,95€
 • Βελόνες Ριζικής Ballet Μονωμένες K3
  Η μονωμένη βελόνα της Ballet είναι καλυμμένη από ένα ιατρικό στρώμα μόνωσης. Αυτό το ειδικό κάλυμμα επιτρέπει τις απαλές εισχωρήσεις και αντέχει τις μακροχρόνιες θεραπείες. Η μονωμένη βελόνα δεν είναι παχύτερη από την αντίστοιχη ατσάλινη αφού το μέγεθος της μόνωσης έχει αφαιρεθεί από το μέ..
  31,45€
 • Βελόνες Ριζικής Ballet Μονωμένες Κ4
  Η μονωμένη βελόνα της Ballet είναι καλυμμένη από ένα ιατρικό στρώμα μόνωσης. Αυτό το ειδικό κάλυμμα επιτρέπει τις απαλές εισχωρήσεις και αντέχει τις μακροχρόνιες θεραπείες. Η μονωμένη βελόνα δεν είναι παχύτερη από την αντίστοιχη ατσάλινη αφού το μέγεθος της μόνωσης έχει αφαιρεθεί από το μέ..
  38,70€
 • Βελόνες Ριζικής Ballet χρυσές Κ4
  H χρυσή βελόνα της Ballet είναι κατασκευασμένη από χρυσό 24 καρατίων. Ο χρυσός έχει πολλές γνωστές ιατρικές χρήσεις και είναι ξεκάθαρη η συνεισφορά του στις θεραπείες ριζικής αποτρίχωσης. Μειώνει το οίδημα και την ερυθρότητα. Συνιστάται για ευαίσθητα δέρματα ή ευαίσθητες περιοχές, ή για άτ..
  39,11€
 • Βελονοκάτοχο οφθαλμολογικό 9cm
  Βελονοκάτοχο Castroviejo Micro 9cm απο ανοιξείδωτο μέταλλο. Διαθέτει ιδιαιτέρως λεπτά άκρα.  ..
  19,50€
 • ΓΑΖΑ ΑΠΛΗ
  ..
  1,50€
 • Γάντια Διαφανή Σαγρέ
  Γάντια διαφανή μιας χρήσης από πολυαιθυλένιο, κατάλληλα για ιατρική χρήση με τέλεια εφαρμογή και μεγάλης αντοχή αμφιδέξια, άριστης ποιότητας. Μεγέθη :Μ,L ..
  0,41€
 • Γάντια Νιτριλίου Χωρίς Τάλκ Λευκά QUEST
  Συσκευασία 200 τεμαχίων ..
  6,57€
 • Γάντια Νιτριλίου Aurelia Ignite χωρίς τάλκ
  Γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα & χρώματος πορτοκαλί. Κατασκευασμένα από 100% νιτρίλιο (χωρίς latex) & αμφιδέξια. Τα γάντια νιτριλίου Ignite ™ υψηλής αντοχής είναι ιδανικά για συνεργεία αυτοκινήτων και βιομηχανίες παραγωγής. Έχουν μεγάλο πάχος για ..
  76,00€
 • ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ SOFT TOUCH VIVID ΜΠΛΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΚ
  Εξεταστικά γάντια Soft Touch Vivid Γάντια Νιτριλίου χωρίς πούδρα, κατασκευασμένα από 100% νιτρίλιο (χωρίς latex). Κατάλληλα για άτομα με αλλεργία στο λάτεξ (latex free) Μιας χρήσης Αμφιδέξια Χωρίς πούδρα Μη αποστειρωμένα Άριστης ποιότητας Φέρουν σήμανση CE Ανθεκτικ..
  3,74€
 • Γάντια Χειρουργικά Αποστειρωμένα Με Τάλκ
  Χειρουργικά γάντια αποστειρωμένα AQL 1.5 υποαλλεργικά, άριστης ποιότητας και εφαρμογής, μεγάλης αντοχής. Σε Νο: 6,5-7,0-7,5-8,0-8,5 . ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 50 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ..
  0,27€
 • Γάντια Χειρουργικά Αποστειρωμένα Χωρίς Τάλκ
  Χειρουργικά γάντια αποστειρωμένα AQL 1.5 υποαλλεργικά, άριστης ποιότητας και εφαρμογής, μεγάλης αντοχής. Σε Νο:6,5-7,0-7,5-8,0-8,5. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 50 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ..
  0,32€
 • Διαχωριστικά Δακτύλων
  Διαχωριστικά δακτύλων πεντικιούρ ροζ (ζεύγος)   Χρώμα: ροζ   Είναι μιάς χρήσης, κατασκευασμένα από πολυεστερικό υλικό.   Ιδανικά για κέντρα αισθητικής, μασάζ, σπα, κομμωτήρια, χώρους πεντικιούρ, ιατρεία, ξενοδοχεία, κλπ. Διαστάσεις: 10.5 x 3 cm, 6mm Τεμάχια συσκευασίας: σα..
  3,63€
 • Διηθητικό Χαρτί 390mm x 390mm/Grade 376-50g/m2
  Συσκευασία 500 τεμαχίων ..
  32,00€
 • Δισκία χλωρίου Biospot 2,5gr
  Τα δισκία χλωρίου Biospot 2,5gr λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών όσον αφορά την απολύμανση αλλά και τον καθαρισμό επιφανειών, πατωμάτων, σκευών, κλπ. Είναι βολικά στην  χρήση καθώς απλά προστίθενται σε καθαρό νερό και διαλύονται αμέσως. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε την..
  25,11€
 • Δίσκοι ντεμακιγιάζ 70τμχ.
  Παράγονται από 100% υδρόφιλο βαμβάκι. Είναι απαλοί και  στρογγυλοί σε μέγεθος. Συσκευάζονται σε διαφανή πλαστική σακούλα. Κατάλληλοι για καλλυντική χρήση – αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ & περιποίηση προσώπου. Τεμάχια ανά σακούλα: 70 ..
  0,72€
 • Δοχείο Απολύμανσης BODE
  Δοχείο πλαστικό Bode 3LT και 5LT  για την απολύμανση χειρουργικών εργαλείων και ενδοσκοπίων. Διαθέτει ειδική σχάρα για αποστράγγιση των εργαλείων/ ενδοσκοπίων με κατάλληλες χειρολαβές ούτως ώστε τα χέρια να μην έρθουν σε επαφή με το απολυμαντικό.(G) Το κάλυμμα σ..
  46,00€
 • Εξεταστικά Γάντια LATEX με Πούδρα AURELIA
  Συσκευασία 100 τεμαχίων ..
  3,87€
 • Εξεταστικά Γάντια Νιτριλίου SUPERMAX Μπλέ
  Συσκευασία 100 τεμαχίων ..
  3,90€
 • Εξεταστικά Ρολά >> Πλαστικό + Χαρτί ECO
  ~~~~Πλαστικό+Χαρτί ECO 50εκ x 50μ ~~Πλαστικό+Χαρτί ECO 60εκ x 50μ ~~Πλαστικό+Χαρτί ECO 70εκ x 50μ   ..
  1,83€
 • Εξεταστικά Ρολά >>Πλαστικό+ Χαρτί Πράσινο
  ~~~~Πλαστικοποιημένο ρολό, 100% καθαρός χημικός πολτός ή ανακυκλωμένος, αδιάβροχο, απορροφητικό, μεγάλης αντοχής, περφορέ κάθε 38εκ για εύκολο κόψιμο.  ~~Πλαστικό+Χαρτί Κόλα Πράσινο 50εκ x 50μ ~~Πλαστικό+Χαρτί Κόλα Πράσινο 58εκ x 50μ ~~Πλαστικό+Χαρτί Κόλα Πράσινο 68εκ x 50μ ..
  2,34€
 • Εξεταστικά Ρολά » Πλαστικό +Χαρτί Θερμοκόλληση
  Πλαστικοποιημένο ρολό με θερμοκόλληση, 100% καθαρός χημικός πολτός, αδιάβροχο, απορροφητικό και με ικανότητα μεγάλης αντοχής, διαθέτει περφορέ κάθε 38cm για εύκολο κόψιμο. Το συγκεκριμένο ρολό αποτελείται από ένα φύλο ιατρικού τύπου πολυαιθυλένιο (ΡΕ..
  2,93€
 • Εξεταστικά Ρολά » Ρολά Non-Woven 15gr
  Non-woven ρολό, 100% πολυπροπυλένιο, υδρόφοβο, με περφορέ κάθε 38εκ για εύκολο κόψιμο. Non-Woven Λευκό  50εκ χ 70μ Non-Woven Λευκό  58εκ χ 70μ Non-Woven Λευκό  68εκ χ 70μ Non-Woven Μπλέ  50εκ χ 70μ Non-Woven Μπλέ  58εκ χ 70μ Non-Woven Μπλέ &n..
  2,48€
 • Εξεταστικά Ρολά » Ρολά Non-Woven Πλαστικοποιημένα
  Non-woven πλαστικοποιημένο ρολό απο 100% πολυπροπυλένιο, υδρόφοβο, μεγάλης αντοχής, αντιολισθητικό με δίατρηση ανα 38εκ για εύκολο κόψιμο. Non-woven+PE Λευκό 50εκ x 50μ Non-woven+PE Λευκό 58εκ x 50μ Non-woven+PE Λευκό 68εκ x 50μ ..
  3,78€
 • Εξεταστικά Ρολά Πλαστικό + Χαρτί Μαύρο
  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 50 εκ.X 50 μ. 58 εκ. X 50 μ. ..
  3,43€
 • Εξεταστικά Ρολά>> Πλαστικό + Χαρτί Κόλλα Λευκό
  ~~~~Πλαστικοποιημένο ρολό, 100% καθαρός χημικός πολτός ή ανακυκλωμένος, αδιάβροχο, απορροφητικό, μεγάλης αντοχής, περφορέ κάθε 38εκ για εύκολο κόψιμο.  ~~Πλαστικό+Χαρτί Κόλα  50εκ x 50μ ~~Πλαστικό+Χαρτί Κόλα  58εκ x 50μ ~~Πλαστικό+Χαρτί Κόλα  68εκ x 50μ ..
  2,15€
 • Εξεταστικό Ρολό >> Non-Woven 15g Μπλέ
  ~~Non-Woven Μπλέ  50εκ χ 70μ Non-Woven Μπλέ  58εκ χ 70μ Non-Woven Μπλέ  68εκ χ 70μ ..
  2,65€
 • Εξεταστικό Ρολό Πλαστικό+ Χαρτί με Τύπωμα
  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 50 εκ. X 50 μ. 58 εκ. X 50 μ. ..
  3,43€
 • Εξεταστικό Ρολό Χάρτινο Δίφυλλο
  Χάρτινο ρολό, 100% καθαρός χημικός πολτός, απαλό, απορροφητικό, γκοφρέ ή λείο με περφορέ κάθε 38εκ για εύκολο κόψιμο.  Χάρτινο Δίφυλλο με κόλλα Γκοφρέ    50εκ χ 50μ Χάρτινο Δίφυλλο με κόλλα Γκοφρέ    58εκ χ 50μ Χάρτινο Δίφυλλο με κόλλα Γκοφρέ    68εκ χ 50μ..
  2,10€
 • Εξεταστικό Ρολό Χάρτινο Δίφυλλο Γκοφρέ Γαλάζιο
  ~~Χάρτινο Δίφυλλο  50εκ χ 50μ  Χάρτινο Δίφυλλο  58εκ χ 50μ   Χάρτινο Δίφυλλο  68εκ χ 50μ   ..
  2,57€
 • Εξεταστικό Ρολό Χάρτινο Δίφυλλο Γκοφρέ Κόλλα.
  ~~Χάρτινο Δίφυλλο με κόλλα Γκοφρέ    50εκ χ 50μ Χάρτινο Δίφυλλο με κόλλα Γκοφρέ    58εκ χ 50μ Χάρτινο Δίφυλλο με κόλλα Γκοφρέ    68εκ χ 50μ ..
  2,10€
 • Εξεταστικο Ρολό>>Non-Woven 20gr
  ~~Non-woven ρολό, 100% πολυπροπυλένιο, υδρόφοβο, με περφορέ κάθε 38εκ για εύκολο κόψιμο. Non-Woven Λευκό  50εκ χ 70μ Non-Woven Λευκό  58εκ χ 70μ Non-Woven Λευκό  68εκ χ 70μ ..
  3,28€
 • Επιθέματα ζεστά-κρύα MSD CLASSIC
  SMALL       15x25cm MEDIUM    20x30cm LARGE      25x35cm ..
  3,63€
 • Επιθέματα ζεστά-κρύα MSD SOFT TOUCH
  SMALL                   15X25cm MEDIUM                 20x30cm LARGE                    25x35cm 3 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ..
  8,06€
 • Επιθέματα ζεστά-κρύα MSD STANDARD
  SMALL                   15X25cm MEDIUM                 20x30cm LARGE                    25x35cm 3 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ..
  5,00€
 • Επιτοίχια βάση στήριξης μπουκαλιού πλαστική
  Βάση στήριξης μπουκαλιού πλαστική. (B) Για ανάρτηση σε τοίχο Σταθερή πλαστική κατασκευή Κατάλληλο για φιάλες 500ml / 1000ml ..
  4,50€
 • Επιτραπέζια INOX χαρτοθήκη
  Επιτραπέζια θήκη για χαρτομάντιλα της JOFEL από ΜΑΤ ανοξείδωτο ατσάλι 304. Ιδανική για αυτοκίνητα, γραφεία, τουαλέτες κλπ.   Διαστάσεις: Μήκος: 27cm, Ύψος: 6.7cm, Πλάτος: 13.5cm. ..
  22,00€
 • Επιτραπέζια χαρτοθήκη γυαλιστερή
  Επιτραπέζια θήκη για χαρτομάντιλα της JOFEL από ανοξείδωτο γυαλιστερό ατσάλι 304. Ιδανική για αυτοκίνητα, γραφεία, τουαλέτες κλπ   Διαστάσεις: Μήκος: 27cm, Ύψος: 6.7cm, Πλάτος: 13.5cm. ..
  21,20€
 • Εσώρουχα Γυναικεία Non Woven Tanga
  Εσώρουχο Γυναικείο Non-Woven Tanga  (100τμχ)   Χρώμα: μαύρο με μαύρο λάστιχο και λευκό με λευκό λάστιχο.   Εσώρουχο αισθητικής τάνγκα μιάς χρήσης, non-woven, με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή σε μέση και λεκάνη. Το μέγεθος One-size επιτρέπει την άνεση των κινήσεω..
  6,77€
 • Εσώρουχο Ανδρικό Non Woven Boxer Μαύρο
  Εσώρουχο Ανδρικό Non-Woven Boxer Μαύρο (50τμχ)   Χρώμα: μαύρο με μαύρο λάστιχο   Εσώρουχο αισθητικής boxer μιας χρήσης, non-woven, με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή σε μέση και λεκάνη. Το μέγεθος One-size επιτρέπει την άνεση των κινήσεων τόσο του χρήστη όσο και του/τη..
  17,74€