Ώμος

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΙΜΑΝΤΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΜΟΥ -ΒΡΑΧΙΟΝΑ -ONE SIZE
  ~~Αντιαλλεργικός ρυθμιζόμενος ιμάντας με ελαστική εγκάρσια φάσα και ρυθμιζόμενη τιράντα. Τοποθετεί τον αγκώνα σε κάμψη 90 μοιρών χωρίς να καταργεί πλήρως την κινητικότητα του ώμου Ενδείξεις:  Αποθεραπεία εξαρθρημάτων και καταγμάτων, μετεγχειρητική αποκατάσταση . ..
  32,30€ (28,58€ + 3,72€ ΦΠΑ)
 • ΙΜΑΝΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΧΕΡΙΟΥ- ONE SIZE
  ~~Ιμάντας κατασκευασμένος από μαλακό βαμβακερό υλικό με υποαλλεργική επένδυση, ρυθμιζόμενος. Συγκρατεί το άνω άκρο ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και να μη φορτίζεται ο ώμος με το βάρος του. Μαξιλαράκι για μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή του αυχένα. ΜΕΓΕΘΟΣ  ONE SIZE ..
  8,99€ (7,96€ + 1,03€ ΦΠΑ)
 • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΑΠΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΜΟΥ -ΟΝΕ SIZE
  ~~Ανατομικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από αφρολέξ, επενδεδυμένο με ύφασμα. Διαθέτει ανατομικό κοίλωμα, ιμάντες ακινητοποίησης καρπού και εγκάρσια αυτοκόλλητη θωρακική ζώνη στήριξης. Διατίθεται με διαφορετικό εύρος απαγωγής (5 °, 30°, 45°-60°). Ένας νάρθηκας ακινητοποίησης ώμου χορηγείται  μετά..
  64,60€ (57,17€ + 7,43€ ΦΠΑ)
 • ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΕΙΔΑΣ ΩΜΟΥ
  ~~Φάκελος από βαμβακερό ύφασμα με επένδυση, ρυθμιζόμενος. Ακινητοποιεί πλήρως τον βραχίονα και τον ώμο ενώ θέτει τον αγκώνα σε κάμψη 90 μοιρών. ΜΕΓΕΘΗ Με βάση το μήκος του χεριού (ώμος-καρπός) S       34cm-38cm M      38cm-44cm L&..
  32,43€ (28,70€ + 3,73€ ΦΠΑ)
 • ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΧΕΡΙΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟΣ
  ~~Φάκελος ανάρτησης από βαμβακερό ύφασμα με τιράντες για ρύθμιση του ύψους και μαξιλαράκι για μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή του αυχένα. Τοποθετεί τον αγκώνα σε κάμψη 90 μοιρών . ΜΕΓΕΘΗ Με βάση το μήκος του χεριου (ώμος-καρπός) S      34cm-38cm M   ..
  10,00€ (8,85€ + 1,15€ ΦΠΑ)
 • ΩΜΙΤΗΣ NEOPRENE ΑΜΦΙΔΕΞΙΟΣ
  ~~Ωμίτης από υλικό neoprene για στήριξη και παροχή θερμότητας στην περιοχή του ώμου. Τοποθετείται τόσο στον αριστερό όσο και στον δεξιό ώμο. Ενδείξεις: Περιπτώσεις ευαισθησίας, κυκλοφορικών προβλημάτων, αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, στήριξη της ωμοπλάτης κατόπιν κακώσεων. ΜΕΓΕΘΗ Με βάση την περειφ..
  34,51€ (30,54€ + 3,97€ ΦΠΑ)
 • ΩΜΙΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΜΦΙΔΕΞΙΟΣ
  ~~Ωμίτης από ειδικά επεξεργασμένο, υποαλλεργικό ελαστικό βαμβακερό υλικό για στήριξη και παροχή θερμότητας στην περιοχή του ώμου. Τοποθετείται τόσο στον αριστερό όσο και στον δεξιό ώμο. Ενδείξεις: Περιπτώσεις ευαισθησίας, κυκλοφορικών προβλημάτων, αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, στήριξη της ωμοπλάτης κατο..
  23,80€ (21,06€ + 2,74€ ΦΠΑ)