Αγκώνας

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Αγκώνας Neoprene με Υποστηρικτικό Μαξιλαράκι
  Αγκώνας επικονδυλίτιδας με ενίσχυση Neoprene και ειδικό μαξιλαράκι υποστήριξης. ..
  15,80€ (13,98€ + 1,82€ ΦΠΑ)
 • Αγκώνας neoprene – one size
  Αγκώνας από ύφασμα neoprene μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας με μικροπόρους αερισμού. Παρέχει στήριξη στην περιοχή και ανακουφίζει από διάφορες παθήσεις. Έχει ενσωματωμένη θήκη για την εφαρμογή ζεστού ή κρύου επιθέματος.  ..
  20,40€ (18,05€ + 2,35€ ΦΠΑ)
 • Αγκώνας ελαστικός
  Επιαγκωνίδα από ελαστικό ύφασμα. Στηρίζει τον αγκώνα και προκαλεί βαθμιαία συμπίεση στα μαλακά μόρια και στους ιστούς αυξάνοντας την αιματική ροή.  Ενδείξεις: Ελαφρές κακώσεις, τενοντίτιδα, αρθρίτιδα  ..
  7,18€ (6,35€ + 0,83€ ΦΠΑ)
 • Αγκώνας ελαστικός με επιθέματα σιλικόνης
  Επιαγκωνίδα από ελαστικό ύφασμα διπλής περιέλιξης υψηλής ποιότητας και αντοχής με ενίσχυση από δύο μεγάλα επιθέματα σιλικόνης. Περιβάλλει πλήρως μύες, συνδέσμους και τένοντες, αυξάνει την αιμάτωση της περιοχής, βοηθά στην ταχύτερη απορρόφηση αιματωμάτων, οιδημάτων, φλεγμονών, ομαλοποιεί μετεγχειρητι..
  31,06€ (27,49€ + 3,57€ ΦΠΑ)
 • Αγκώνας επικονδυλίτιδας (Tennis Elbow) – one size
  Υποστηρικτικός ιμάντας του αγκώνα από ύφασμα neoprene αεριζόμενο. Διαθέτει επίθεμα σιλικόνης και ιμάντα ασφαλείας. Εξασφαλίζει στήριξη στους τένοντες και συμπίεση στην περιοχή των κονδύλων του αγκώνα. Ενδείξεις: Περιπτώσεις επικονδυλίτιδας, παρακονδυλίτιδας, τενοντίτιδα αγκώνα, κακώσεις των μυών.&nb..
  9,38€ (8,30€ + 1,08€ ΦΠΑ)
 • Αγκώνας επικονδυλίτιδας neoprene με δέστρα
  Επιαγκωνίδα από neoprene με πόρους αερισμού με ενίσχυση και δέστρα για ισχυρότερη στήριξη. Ρυθμίζει την πίεση στην περιοχή των κονδύλων του αγκώνα. Ενδείξεις: Επικονδυλίτιδα, τενοντίτιδα, αρθρίτιδα, αποθεραπεία παθήσεων του αγκώνα.  ..
  17,38€ (15,38€ + 2,00€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας αγκώνα ρυθμιζόμενος (ROM) – one size
  Ανατομική σχεδίαση από μεταλλικό υλικό με μαλακή επένδυση. Πολυκεντρικός μηχανισμός (ROM) ρύθμισης κάμψης/έκτασης σε διάφορες θέσεις. Ιδανικός για συντηρητική αποκατάσταση σε κατάγματα ή εξαρθρήματα.  ..
  93,50€ (82,74€ + 10,76€ ΦΠΑ)