Καρπός

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Δυναμικός νάρθηκας έκτασης καρπού και μετακαρπίων
  Θερμοπλαστικός νάρθηκας με εσωτερική επένδυση από μαλακό βαμβακερό ύφασμα έκτασης του καρπού και των μετακαρπίων με έλεγχο των δακτύλων. Χρησιμοποιείται μετατραυματικά και μετεγχειρητικά και βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας. Small :   15-19cm Medium :  &nbs..
  76,50€ (67,70€ + 8,80€ ΦΠΑ)
 • Θερμοπλαστικός νάρθηκας ανάπαυσης άκρας χειρός
  Θερμοπλαστικός νάρθηκας ανάπαυσης σε νευρολογικές παθήσεις ή μετατραυματικές καταστάσεις. Σταθεροποιεί το χέρι σε λειτουργική θέση βοηθώντας στην αποφυγή της δυσκαμψίας καθώς και των συνεπειών της πτώσης άκρας χειρός σε νευρολογικές παθήσεις. Διαθέτει τρεις ιμάντες στερέωσης και εσωτερική υφασμάτινη..
  42,50€ (37,61€ + 4,89€ ΦΠΑ)
 • Θερμοπλαστικός νάρθηκας αντίχειρα
  Θερμοπλαστικός νάρθηκας ακινητοποίησης του αντίχειρα, της καρπομετακαρπιαίας και μετακαρποφαλαγγικής άρθρωσης. Διαθέτει εσωτερική υφασμάτινη επένδυση. Κατάλληλος για προσωρινή και μόνιμη χρήση.  Small :     15-19cm Medium :    20-24cm  ..
  33,90€ (30,00€ + 3,90€ ΦΠΑ)
 • Θερμοπλαστικός νάρθηκας καρπού-αντιβραχίου
  Θερμοπλαστικός νάρθηκας στήριξης του καρπού και του αντιβραχίου. Ακινητοποιεί και σταθεροποιεί την περιοχή με τρεις ιμάντες στερέωσης. Διαθέτει εσωτερική υφασμάτινη επένδυση.  Small :   15-19cm Medium :   20-24cm ..
  42,50€ (37,61€ + 4,89€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας ακινητοποίησης καρπού-αντιβραχίου (30cm)
  Νάρθηκας από neoprene με δύο λάμες (πάνω-κάτω) για πλήρη ακινητοποίηση του καρπού και του αντιβραχίου. Άνετη εφαρμογή με εσωτερική επένδυση και κορδόνια ρύθμισης. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί χέρι. One size. ..
  33,90€ (30,00€ + 3,90€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας ελαστικός, πηχεοκαρπικός με δέστρα
  Νάρθηκας από ελαστικό ύφασμα, με προσθαφαιρούμενη λάμα αλουμινίου και δέστρα για ακινητοποίηση του καρπού και του πηχεοκαρπίου. Σταθεροποιεί τον καρπό απαγορεύοντας τις κινήσεις κάμψης-έκτασης  αλλά αφήνει τα δάκτυλα ελεύθερα και λειτουργικά. Διαθέτει δύο θήκες για την εισαγωγή της λάμας αλουμι..
  21,11€ (18,68€ + 2,43€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας πηχεοκαρπικός με δέστρα, neoprene
  Νάρθηκας από ύφασμα neoprene, με προσθαφαιρούμενη λάμα αλουμινίου και δέστρα για ακινητοποίηση του καρπού και του πηχεοκαρπίου. Σταθεροποιεί τον καρπό απαγορεύοντας τις κινήσεις κάμψης-έκτασης  αλλά αφήνει τα δάκτυλα ελεύθερα και λειτουργικά. Διαθέτει δύο θήκες για την εισαγωγή της λάμας αλουμι..
  21,11€ (18,68€ + 2,43€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας πηχεοκαρπικός με στήριξη αντίχειρα
  Νάρθηκας από ύφασμα neoprene, με προσθαφαιρούμενη λάμα αλουμινίου και δέστρα για ακινητοποίηση του καρπού και του πηχεοκαρπίου και επιπλέον λάμα ακινητοποίησης του αντίχειρα. Σταθεροποιεί τον καρπό απαγορεύοντας τις κινήσεις κάμψης-έκστασης και ακινητοποιεί τον αντίχειρα.  Τα υπόλοιπα δάκτυλα π..
  22,81€ (20,19€ + 2,62€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας στήριξης αντίχειρα neoprene αμφιδέξιος
  Νάρθηκας – περικάρπιο από neoprene με λάμα για πλήρη ακινητοποίηση του αντίχειρα. Περιορίζει την κινητικότητα του αντίχειρα με παράλληλη στήριξη του καρπιαίου σωλήνα. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί χέρι. Ενδείξεις: Απλές παθήσεις, κακώσεις καρπού-αντίχειρα.  One size..
  15,91€ (14,08€ + 1,83€ ΦΠΑ)
 • Περικάρπιο neoprene με δέστρα
  Περικάρπιο από ύφασμα neoprene, με δέστρα για στήριξη. Προσφέρει σταθεροποίηση και έλεγχο του καρπού. Αφορά σε ελαφριές βλάβες και είναι αποτελεσματικό και σε προληπτική στήριξη για άθληση ή εργασία. Ενδείξεις: Ενοχλήσεις, ελαφρές κακώσεις ή θλάσεις του καρπού. ..
  7,63€ (6,75€ + 0,88€ ΦΠΑ)
 • Περικάρπιο neoprene με τρύπα αντίχειρα
  Περικάρπιο από ύφασμα neoprene, για στήριξη του καρπού. Αφορά ελαφριές βλάβες. Είναι αποτελεσματικό και σε προληπτική στήριξη για άθληση ή εργασία. Ενδείξεις: Ενοχλήσεις, ελαφρές κακώσεις ή θλάσεις του καρπού. One size ..
  10,51€ (9,30€ + 1,21€ ΦΠΑ)
 • Περικάρπιο ελαστικό με δέστρα
  Περικάρπιο από ελαστικό αεριζόμενο ύφασμα, με δέστρα για στήριξη. Προσφέρει σταθεροποίηση και έλεγχο του καρπού. Αφορά σε ελαφριές βλάβες και είναι αποτελεσματικό και σε προληπτική στήριξη για άθληση ή εργασία. Ενδείξεις: Ενοχλήσεις, ελαφρές κακώσεις.  One size ..
  7,63€ (6,75€ + 0,88€ ΦΠΑ)