Θερμικά πλεκτά

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Αγκώνας Πλεκτός Ελαστικός
  Η συγκεκριμένη πλεκτή επιαγκωνίδα είναι ιδανική για την πρόκληση θερμότητας στους μύες, ενώ παράλληλα ασκεί πίεση στα μαλακά μόρια ανακουφίζοντας το άλγος και βοηθώντας στην αποκατάσταση ελαφρών κακώσεων και τραυματισμών. Ιδανική και για προβλήματα οστεοαρθρίτιδας για σημαντική ανακούφιση, ειδι..
  8,50€ (7,52€ + 0,98€ ΦΠΑ)
 • ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΠΛΕΚΤΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ
  Η συγκεκριμένη πλεκτή επιγονατίδα είναι ιδανική για την πρόκληση θερμότητας στους μύες, ενώ παράλληλα ασκεί πίεση στα μαλακά μόρια ανακουφίζοντας το άλγος και βοηθώντας στην αποκατάσταση ελαφρών κακώσεων και τραυματισμών. Ιδανική και για προβλήματα οστεοαρθρίτιδας για σημαντική ανακούφιση, ειδικά κα..
  11,50€ (10,18€ + 1,32€ ΦΠΑ)
 • ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑ ΠΛΕΚΤΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ
  ~~Η συγκεκριμένη πλεκτή επιστραγαλίδα είναι ιδανική για την πρόκληση θερμότητας στους μύες, ενώ παράλληλα ασκεί πίεση στα μαλακά μόρια ανακουφίζοντας το άλγος και βοηθώντας στην αποκατάσταση ελαφρών κακώσεων και τραυματισμών. Ιδανική και για προβλήματα οστεοαρθρίτιδας για σημαντική ανακούφιση, ειδικ..
  9,50€ (8,41€ + 1,09€ ΦΠΑ)
 • ΖΩΝΗ ΠΛΕΚΤΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ
  ~~Η συγκεκριμένη πλεκτή ζώνη είναι ιδανική για την πρόκληση θερμότητας στους μύες, ενώ παράλληλα ασκεί πίεση στα μαλακά μόρια ανακουφίζοντας το άλγος και βοηθώντας στην αποκατάσταση ελαφρών κακώσεων και τραυματισμών.10.01.030 ΜΕΓΕΘΗ S       70cm-80cm M &nb..
  22,50€ (19,91€ + 2,59€ ΦΠΑ)
 • ΖΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΥ GIBAUD
  ~~Ζώνη από ειδικά επεξεργασμένο, υπο-αλλεργικό ελαστικό βαμβακερό υλικό. Παρέχει θερμότητα στην περιοχή της μέσης και της κοιλιάς. Ενδείκνυται για προβλήματα ευαισθησίας κυκλοφορικού, ψύξεων και ρευματικών πόνων. Διατίθεται με Velcro ή ως σωλήνας. S   75cm-85cm M   85cm-95c..
  17,44€ (15,44€ + 2,01€ ΦΠΑ)
 • ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ
  ~~Το συγκεκριμένο πλεκτό περικάρπιο είναι ιδανικό για την πρόκληση θερμότητας στους μύες, ενώ παράλληλα ασκεί πίεση στα μαλακά μόρια ανακουφίζοντας το άλγος και βοηθώντας στην αποκατάσταση ελαφρών κακώσεων και τραυματισμών. Ιδανικό και για προβλήματα οστεοαρθρίτιδας για σημαντική ανακούφιση, ειδικά ..
  6,00€ (5,31€ + 0,69€ ΦΠΑ)