Αστράγαλος

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • AirCast – one size
  Νάρθηκας από πλαστικό με δέστρες και δύο θύλακες αέρα στα πλαϊνά για σταθεροποίηση στην περιοχή της ποδοκνημικής άρθρωσης. Προσφέρει πλήρη ακινητοποίηση στις πλάγιες κινήσεις και βοηθά στην αποκατάσταση κακώσεων και διαστρεμμάτων. ..
  0,00€
 • Επιστραγαλίδα ελαστική
  Επιστραγαλίδα από ελαστικό ύφασμα, κλειστή για μεγαλύτερη συγκράτηση της φτέρνας. Προληπτικά χρησιμοποιείται για αποφυγή θλάσεων, ελαφρές κακώσεις της ποδοκνημικής, πολύ ελαφρές θλάσεις αστραγάλου ..
  0,00€
 • Επιστραγαλίδα ελαστική, έξω πτέρνα
  Επιστραγαλίδα από ελαστικό υλικό, με ανοικτή πτέρνα η οποία παρέχει υποστήριξη και συμπίεση. Χρησιμοποιείται σε απλές κακώσεις ποδοκνημικής, διαστρέμματα, θλάσεις, σε περιόδους αποκατάστασης, για πρόληψη – αποθεραπεία. ..
  0,00€
 • Επιστραγαλίδα έξω πτέρνας neoprene οκτωειδούς τύπου – one size
  Επιστραγαλίδα από neoprene ανοικτή στη φτέρνα για μεγαλύτερη στήριξη του αστραγάλου. Στηρίζει την περιοχή και αυξάνει την αιματική ροή βοηθώντας στην αποθεραπεία  κακώσεων των μυών αλλά και στην πρόληψη κατά τη διάρκεια άθλησης ή εργασίας. ..
  0,00€
 • Επιστραγαλίδα έξω πτέρνας, neoprene, με δέστρα
  Επιστραγαλίδα από neoprene, ανοιχτή στην πτέρνα για μεγαλύτερη στήριξη του αστραγάλου. Προαιρετικά χρησιμοποιείται και δέστρα για μεγαλύτερη σταθερότητα. Ο velcro ιμάντας παρέχει έχτρα σταθεροποίηση. Ελαφρύ υλικό που προσφέρει αποτελεσματική στήριξη του αστραγάλου και προστασία. Ιδανικό για να φο..
  0,00€
 • Επιστραγαλίδα με επιθέματα σιλικόνης, ελαστική
  Επιστραγαλίδα από ελαστικό ύφασμα διπλής περιέλιξης, με επιθέματα σιλικόνης στους αστραγάλους για μεγαλύτερη προστασία στην περιοχή.   Ανακουφίζει από τον πόνο και τη δυσκαμψία μετά από διάστρεμμα ή/και τραυματισμό στον αστράγαλο. Υποστηρίζει τους&n..
  0,00€
 • Επιστραγαλίδα με πλαϊνές τριγωνικές μπανέλες neoprene
  Επιστραγαλίδα από ύφασμα neoprene, αεριζόμενο, με εσωτερικές τριγωνικές μπανέλες προσθαφαιρούμενες. Εμποδίζει τις πλάγιο-πλάγιες κινήσεις και βοηθά στην μετατραυματική αποκατάσταση διαστρεμμάτων, κακώσεων και παθήσεων των τενόντων και των συνδέσμων. ..
  0,00€
 • Επιστραγαλίδα υποστήριξης αχιλλείου τένοντος
  Επιστραγαλίδα με τακούνι που στηρίζει την αχίλλειο πτέρνα. Συμπεριλαμβάνεται τακούνι και για το άλλο πόδι ..
  0,00€
 • Λειτουργικός νάρθηκας ποδοκνημικής με μοίρες
  Νάρθηκας ποδοκνημικής, τύπου μπότα, κατασκευασμένος από ελαφρύ και άκαμπτο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Περιέχει εσωτερική επένδυση από μαλακό ύφασμα και αφρολέξ, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Διαθέτει πολυκεντρικό μηχανισμό για τον έλεγχο της κάμψης και της έκτασης της ποδοκνημικής άρθρω..
  0,00€
 • Νάρθηκας ανάπαυσης άκρου ποδός
  Νάρθηκας ακινητοποίησης ποδοκνημικής από θερμοπλαστικό, με εσωτερική επένδυση από μαλακό ύφασμα και με τρεις δέστρες για καλύτερη στήριξη. Λειτουργεί και ως νάρθηκας ηρεμίας, γιατί διαθέτει υποστηρικτικό τμήμα στο πέλμα σε σχήμα «Ταφ», το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί κατά βούληση. - See more at: http:/..
  0,00€
 • Νάρθηκας ανάρτησης άκρου ποδός (AFO) έσω υποδήματος
  Νάρθηκας ακινητοποίησης και στήριξης του αστραγάλου από θερμοπλαστικό υλικό, με 3 δέστρες για καλύτερη στήριξη. Πολύ λεπτός προκειμένου να μπορεί να φορεθεί μέσα από το παπούτσι. Ιδανικός για σταθεροποίηση της βάδισης σε διάφορες μετεγχειρητικές καταστάσεις, πάρεση του περονιαίου νεύρου ή παράλυση ά..
  51,00€ (45,13€ + 5,87€ ΦΠΑ)
 • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ ''EXOFORM ANCLE BRACE''
  Κατασκευή από εύκαμπτο πλαστικό υλικό τύπου "FORMFIT" υψηλής αντοχής. Εσωτερική υφασμάτινη επένδυση αντιαλλεργική, αεριζόμενη, αντιεφιδρωτική. Εσωτερικές μεταλλικές μικρές εύκαμπτες μπανέλλες. Εσωτερικά διαθέτουν δύο προσθαφαιρούμενες πλαστικές μπανέλλες, που απαγορεύουν τις πλαγιο - πλάγιε..
  26,55€ (23,50€ + 3,05€ ΦΠΑ)
 • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ ''SPEED ANCLE BRACE''
  Κατασκευή από εύκαμπτο πλαστικό υλικό τύπου "FORMFIT" υψηλής αντοχής. Εσωτερική υφασμάτινη επένδυση αντιαλλεργική, αεριζόμενη, αντιεφιδρωτική. Εσωτερικές μεταλλικές μικρές εύκαμπτες μπανέλλες. Εσωτερικά διαθέτουν δύο προσθαφαιρούμενες πλαστικές μπανέλλες, που απαγορεύουν τις πλαγιο - πλάγιε..
  29,25€ (25,89€ + 3,37€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας ποδοκνημικής με μεταλλικά ελάσματα και κορδόνια, neoprene
  Νάρθηκας από neoprene, με μεταλλικά ελάσματα, κορδόνια και δέστρες για μεγαλύτερη στήριξη του αστραγάλου. Χρησιμοποιείται σε περιόδους αποθεραπείας, σε κακώσεις ποδοκνημικής, διαστρέμματα και θλάσεις.10.05.003 ..
  29,30€ (25,93€ + 3,37€ ΦΠΑ)