Μηροκνημική

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Νάρθηκας ακινητοποίησης γονάτου με δέστρες, one-size.
  ~~Ο νάρθηκας ακινητοποίησης γονάτου (immobilizer) είναι ένα στήριγμα έκταση του γόνατος που αποτρέπει την κάμψη και την έκταση του γόνατος και εφαρμόζεται σε ήπιες έως σοβαρές κακώσεις του γόνατος. Προστατεύει από τραυματισμούς στους τένοντες των γονάτων και των συνδέσμων του γόνατος. Το αφρώδες υλι..
  59,48€ (52,64€ + 6,84€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας μηροκνημικής λειτουργικός με μοίρες, 60cm/40cm – one size .
  ~~Νάρθηκας στήριξης γονάτου με ρύθμιση κλίσης (μοίρες) που μπορεί να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Σταθεροποιητικοί ιμάντες και πλάγιες μεταλλικές μπανέλες στηρίζουν όλο το πόδι. Με αφαίρεση ή προσθήκη τμημάτων μπορεί να αυξομειώνει το μήκος του από 40cm ως 60cm. Ιδανικός για αστάθεια γονάτου, ρήξη πλ..
  115,60€ (102,30€ + 13,30€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας μηροκνημικής τεσσάρων σημείων
  ~~Κατασκευή από ελαφρύ κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής  με εσωτερική επένδυση και σταθεροποιητικούς ιμάντες. Ο πολυκενρικός μηχανισμός ρυθμίζει την κάμψη- έκταση σε διάφορες θέσεις (μοίρες). Διαθέτει πλάγια κονδυλικά επιθέματα για άνεση στην εφαρμογή. Ιδανικός για μακρά χρήση σε μ..
  170,00€ (150,44€ + 19,56€ ΦΠΑ)
 • Περιμηρίδα neoprene
  ~~Κατασκευασμένη από αεριζόμενο neoprene απορροφά τον ιδρώτα με αντιαλλεργική μη τοξική δράση, βοηθά στην επανένταξη στην άθληση ή στην εργασία, μετά από κακώσεις ή θλάσεις των μυών του μηρού. ..
  23,90€ (21,15€ + 2,75€ ΦΠΑ)
 • ΠΕΡΙΜΗΡΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ NEOPRENE ''OBJECT''
  Κατασκευή από NEOPRENΕ κλειστής κυλινδρικής μορφής ειδικών πόρων "RUBATEX" υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εσωτερική επένδυση από απορροφητικό διάτρητο ύφασμα για μείωση και απορρόφηση του ιδρώτα με αντιαλλεργική αεριζόμενη, μη τοξική δράση. Πρόσθια κεντρική διπλή επίστρωση NEOPRENΕ. Μπορεί ν..
  21,90€ (19,38€ + 2,52€ ΦΠΑ)