Ποδοκνημική

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ''EQUILIZER''
  O νάρθηκας κνημοποδικος "equalizer" έχει: Κατασκευή από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ελαφριού βάρους περίπου 1000 γραμμ. Τρεις εξωτερικοί ελαστικοί αυτοκόλλητοι ιμάντες στερέωσης οι οποίοι  εφαρμόζουν με πλαστικούς μηχανισμούς και αυτοκόλλητο (VELCRO). Διαθ..
  72,00€ (63,72€ + 8,28€ ΦΠΑ)
 • ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ''ROM WALKER''
  Ο νάρθηκας κνημοποδικός ρυθμιζόμενος "rom walker" έχει: - Κατασκευή από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. - Ελαφρού βάρους περίπου 1100 γραμμ. - Τρεις εξωτερικοί ελαστικοί αυτοκόλλητοι ιμάντες στερέωσης οι οποίοι  εφαρμόζουν με πλαστικούς μηχανισμούς και αυτοκόλλητο (V..
  105,00€ (92,92€ + 12,08€ ΦΠΑ)
 • Λειτουργικός νάρθηκας ποδοκνημικής με μοίρες
  Νάρθηκας ποδοκνημικής, τύπου μπότα, κατασκευασμένος από ελαφρύ και άκαμπτο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Περιέχει εσωτερική επένδυση από μαλακό ύφασμα και αφρολέξ, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Διαθέτει πολυκεντρικό μηχανισμό για τον έλεγχο της κάμψης και της έκτασης της ποδοκνημικής άρθρω..
  0,00€
 • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΑΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣ ''LOW EQUALIZER''
  O νάρθηκας άκρου ποδός low equalizer έχει: Κατασκευή από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Πολύ μικρό βάρος περίπου 900 γραμμ. Τρεις εξωτερικοί ελαστικοί αυτοκόλλητοι ιμάντες στερέωσης οι οποίοι εφαρμόζουν με πλαστικούς μηχανισμούς και αυτοκόλλητο (VELCRO). Διαθέτει ..
  72,00€ (63,72€ + 8,28€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας ανάρτησης άκρου ποδός (AFO) έσω υποδήματος
  Νάρθηκας ακινητοποίησης και στήριξης του αστραγάλου από θερμοπλαστικό υλικό, με 3 δέστρες για καλύτερη στήριξη. Πολύ λεπτός προκειμένου να μπορεί να φορεθεί μέσα από το παπούτσι. Ιδανικός για σταθεροποίηση της βάδισης σε διάφορες μετεγχειρητικές καταστάσεις, πάρεση του περονιαίου νεύρου ή παράλυση ά..
  51,00€ (45,13€ + 5,87€ ΦΠΑ)
 • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ''AIR ANCLE''
  Κατασκευή από πλαστικό ευπροσάρμοστο υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ρυθμιζόμενοι αυτοκόλλητοι ιμάντες που τον καθιστούν κοινού μεγέθους. Υφασμάτινη Πελματιαία ρυθμιζόμενη υποδοχή. Δύο πλάγιοι αεροθάλαμοι "FLEX EDGE" που ρυθμίζουν αυτόματα την κυκλοφορία του αέρος σύμφωνα με τις ανατομι..
  28,50€ (25,22€ + 3,28€ ΦΠΑ)
 • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ GEL ''AIR GEL ANKLE''
  Κατασκευή από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ρυθμιζόμενοι αυτοκόλλητοι ιμάντες που τον καθιστούν κοινού μεγέθους. Υφασμάτινη Πελματιαία ρυθμιζόμενη υποδοχή. Διαθέτει δύο πλάγια επιθέματα με αέρα και GEL που πραγματοποιούν θέρμο - κρύοθεραπεία. Επιτρέπει μόνο την Κάμψη - Έκταση της Ποδο..
  27,00€ (23,89€ + 3,11€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας ποδοκνημικής με μεταλλικά ελάσματα και κορδόνια, neoprene
  Νάρθηκας από neoprene, με μεταλλικά ελάσματα, κορδόνια και δέστρες για μεγαλύτερη στήριξη του αστραγάλου. Χρησιμοποιείται σε περιόδους αποθεραπείας, σε κακώσεις ποδοκνημικής, διαστρέμματα και θλάσεις.10.05.003 ..
  29,30€ (25,93€ + 3,37€ ΦΠΑ)
 • Περικνημίδα neoprene
  ~~Κατασκευασμένη από αεριζόμενο neoprene απορροφά τον ιδρώτα με αντιαλλεργική μη τοξική δράση, βοηθά στην επανένταξη στην άθληση ή στην εργασία, μετά από κακώσεις ή θλάσεις. ..
  23,90€ (21,15€ + 2,75€ ΦΠΑ)
 • ΠΕΡΙΚΝΗΜΙΔΑ NEOPRENE ''OBJECT''
  Κατασκευή από NEOPRENΕ κλειστής κυλινδρικής μορφής ειδικών πόρων RUBATEX υψηλής ποιότητας και αντοχής Εσωτερική επένδυση από απορροφητικό διάτρητο ύφασμα, για μείωση και απορρόφηση του ιδρώτα με αντιαλλεργική, αεριζόμενη, μη τοξική δράση. Μπορεί να πλυθεί. Ιδανική για επανένταξη στην άθληση..
  22,10€ (19,56€ + 2,54€ ΦΠΑ)
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΠΤΕΡΝΙΩΝ ΠΕΛΜΑΤΙΑΙΑΣ ΚΑΜΨΗΣ ''ACHILLES WEDGE''
      Κατασκευή από σκληρό πολυαιθυλένιο υψηλής αντοχής.     Το συστήματα Υποπτερνίων αποτελείται από πέντε Υποπτέρνια τα οποία εφαρμόζουν αυτοκόλλητα. Χρησιμοποιούνται μόνο τα τρία.     Ρυθμίζουν την Πελματιαία Κάμψη σε θέσεις επιλογής: 100 - 160 - 220. ..
  36,00€ (31,86€ + 4,14€ ΦΠΑ)