Πέλματα-δάχτυλα

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Nάρθηκας μεγάλου δακτύλου Hallux Valgus ημέρας, one size
  Νάρθηκας από neoprene με ελαστική δέστρα κάτω από το πέλμα.  Λειτουργεί θεραπευτικά για το κότσι ευθυγραμμίζοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Χρησιμοποιείται και μέσα από το  παπούτσι. ..
  10,50€ (9,29€ + 1,21€ ΦΠΑ)
 • Διαχωριστικά δακτύλων ποδιού
  Διαχωριστικά δακτύλων κατασκευασμένα εξολοκλήρου από σιλικόνη. Απορροφούν την πίεση μεταξύ των δακτύλων και μειώνουν στο ελάχιστο την τριβή μεταξύ τους για άνετο βάδισμα. ..
  2,90€ (2,57€ + 0,33€ ΦΠΑ)
 • ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΛΜΑΤΙΔΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΩΝ ''METARSO''
  Oι ελαστικοί ιμάντες υποστήριξης μεταταρσίων "metatarso" έχουν: - Κατασκευή από ύφασμα διπλής περιέλιξης με ειδική πλέξη τριών στρωμάτων (3-D) τύπου "MICROKLIMA" με αντιαλλεργική, μη τοξική, αεριζόμενη, αντιεφιδρωτική δράση. - Διαθέτει αυτοκόλλητο πέλμα σιλικόνης σε σχήμα σταγόνας..
  37,50€ (33,19€ + 4,31€ ΦΠΑ)
 • Μαξιλαράκι μεταταρσίου σιλικόνης
  Μαξιλαράκι μεταταρσίου κατασκευασμένο εξολοκλήρου από σιλικόνη με επένδυση microfiber. Απορροφά τους κραδασμούς και μειώνει την πίεση προσφέροντας άνετο και ξεκούραστο βάδισμα. To ειδικά λεπτό του σχήμα το καθιστά ιδανικό για στενά παπούτσια, κυρίως γυναικεία.     S      ..
  18,50€ (16,37€ + 2,13€ ΦΠΑ)
 • Μαξιλαράκι μεταταρσίου – one size
  Το μαξιλαράκι Μεταταρσίου περιέχει επένδυση σιλικόνης στη βάση του.  Ο σχεδιασμός του επιτρέπει άνετη κίνηση στο παπούτσι ενώ κρατά το μαξιλαράκι σταθερό κάτω από το πόδι.  Όλος ο σχεδιασμός του μαξιλαριού υποστηρίζει την περιοχή του μεταταρσίου, δηλαδή κατά πλάτος σε όλη τη σφαιρική άρθρω..
  12,00€ (10,62€ + 1,38€ ΦΠΑ)
 • Νάρθηκας μεγάλου δακτύλου Hallux Valgus νύχτας, one size
  Νάρθηκας νύχτας κατασκευασμένος από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό επενδεδυμένο με υποαλεργικό βαμβακερό ύφασμα. Λειτουργεί θεραπευτικά για το κότσι ευθυγραμμίζοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Αριστερό/δεξί. Υπάρχει διαφωνία μεταξύ των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα σχετικά με την αιτία δημιουργ..
  12,90€ (11,42€ + 1,48€ ΦΠΑ)
 • Πέλμα καμάρας σιλικόνης
  Πέλμα καμάρας κατασκευασμένο εξολοκλήρου από σιλικόνη με επένδυση microfiber, που στηρίζει την καμάρα του ποδιού και απορροφά τους κραδασμούς      S          M        L 35cm     38cm     40cm 38cm ..
  15,80€ (13,98€ + 1,82€ ΦΠΑ)
 • Πέλμα σιλικόνης ¾
  Πέλμα τριών τετάρτων κατασκευασμένο εξολοκλήρου από σιλικόνη. Απορροφά τους κραδασμούς και μειώνει την πίεση στο πίσω μισό μέρος του πέλματος προσφέροντας άνετο και ξεκούραστο βάδισμα, με ταυτόχρονη υποστήριξη της καμπύλης του πέλματος και αποφόρτιση των κεφαλών μεταταρσίου και πτέρνας.  &nb..
  22,00€ (19,47€ + 2,53€ ΦΠΑ)
 • Πέλμα σιλικόνης εσωτερικής-εξωτερικής ανύψωσης
  Πέλμα σιλικόνης αυτοκόλλητο, με επένδυση microfibre. Ανάλογα με το πρόβλημα, τοποθετείται είτε στην εξωτερική είτε στην εσωτερική πλευρά του πέλματος βοηθώντας στην επιδιόρθωση της ραιβότητας ή της βλαισότητας.      S          M        &..
  23,90€ (21,15€ + 2,75€ ΦΠΑ)
 • Πέλμα σιλικόνης ολόκληρο
  Πέλμα κατασκευασμένο εξολοκλήρου από σιλικόνη. Προσφέρει άνετο και ξεκούραστο βάδισμα, απορρόφηση κραδασμών, μείωση της πίεσης σε όλο το εύρος του πέλματος και  ανύψωση στην ποδική καμάρα.           S            M      ..
  26,50€ (23,45€ + 3,05€ ΦΠΑ)
 • Υποπτέρνιο σιλικόνης για άκανθα πτέρνας
  Πέλμα κατασκευασμένο εξολοκλήρου από σιλικόνη. Στο εσωτερικό του διαθέτει σιλικόνη μικρότερης πυκνότητας στο σημείο επαφής του άκανθα με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της πίεσης και την απορρόφηση των κραδασμών, προσφέροντας άνετο και ξεκούραστο βάδισμα. Η οπή, όταν υπάρχει, αφορά σε περιπτώσεις πτώ..
  17,90€ (15,84€ + 2,06€ ΦΠΑ)